Nieuws

Week van de valpreventie 30 sept – 6 okt

valpreventie

Week van de Valpreventie

Van 30 september tot en met 6 oktober is de landelijke Week van de Valpreventie! In de regio Gooi en Vechtstreek worden, naast bestaande valpreventie-activiteiten, extra activiteiten georganiseerd door gemeenten en (zorg)professionals. Wilt u meer weten over de risico’s van vallen en bent u op zoek naar praktische tips om het valrisico te verminderen? Doe mee en ontdek hoe u sterk kunt blijven staan!

Activiteiten

  • Maandag 30 september van 9:00-11:30 – Informatiemarkt Valpreventie in Wijkcentrum St Joseph. Inwoners kunnen terecht voor een valrisicotest en adviesgesprek. Daarnaast zijn de buurtsportcoach Wandelen en Fietsen aanwezig. Aanmelden is niet nodig.
  • Dinsdag 1 oktober van 10:00-11:00 uur – Informatiebijeenkomst over Fietsvalpreventie door de Buurtsportcoach Fietsen in Wijkcentrum De Kruisdam. Aanmelden kan via fheijne@teamsportservice.nl (let op: beperkte ruimte)
  • Dinsdag 1 oktober van 14:30-15:30 uur – Informatiebijeenkomst over valrisico en valpreventie in Gooizicht door de fysio- en geriatrisch oefentherapeut van Amaris.
  • Woensdag 2 oktober van 13:00-14:00 uur – Online informatiebijeenkomst over de Ketenaanpak Valpreventie in Hilversum. Aanmelden kan via caerts@teamsportservice.nl

Leefstijlloket

Wil jij werken aan jezelf, maar weet je niet waar te beginnen? Of ben je 65 jaar en ouder en wil je graag weten hoe je een val kunt voorkomen en veilig kunt blijven bewegen? Kom langs bij het Leefstijlloket in Hilversum Oost, Noordoost of Zuid voor een gratis adviesgesprek!

Meer informatie: https://jouw.teamsportservice.nl/gooi/project/leefstijlloket/

Levensbedreigend

Bel 112

Veel spoed

Ma - Vrij
08:00 - 17:00
Avond, nacht en weekend
035 - 6854974
(keuze 1)

MC Liebergen,
Anthony Fokkerweg 80C,
Hilversum
088 - 1309600


Huisartsen Spoedpost,
Laan van Tergooi 2,
Hilversum

Spoed

Voordat u belt, doorloop eerst deze vragen: www.spoedzorghilversum.nl

Naar de inhoud springen