Geboorte

Van harte gefeliciteerd met de geboorte van uw kind!

Bent u patiënt in onze praktijk? Dan is uw kind van harte welkom in onze praktijk. Geef uw kind aan bij de gemeente en vergeet niet om binnen een maand uw kind bij te schrijven op uw zorgverzekering. Indien u hiervoor toestemming hebt gegeven stelt de verloskundige of gynaecoloog ons op de hoogte van de geboorte, maar wij stellen het op prijs als u ons apart hierover inlicht. Daarnaast is het voor ons van belang om te weten wie gezag heeft over uw kind.

Normale ontwikkeling

Betrouwbare medische informatie over uw jonge baby vindt uw op: https://www.thuisarts.nl/bevalling-en-erna. Met vragen over de normale ontwikkeling van uw baby, zoals de groei, voeding, slaap, huilgedrag en vaccinaties kunt u terecht bij het Centrum voor Jeugd en Gezin van GGD Gooi en Vechtstreek.

Tot uw kind 12 jaar is kunt eveneens bij het Centrum voor Jeugd en Gezin terecht met vragen over vaccinaties, voeding, groei, zien, horen, ontwikkeling, leerproblemen, slapen en psychische klachten. De jeugdartsen kunnen uw kind zo nodig verwijzen naar de juiste zorgverlener.

 
Zieke baby

Veel betrouwbare medische informatie over uw zieke baby kunt u vinden op Thuisarts.nl. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om contact met ons op te nemen voor advies of een afspraak bij de huisarts. Onze doktersassistente staat u graag te woord aan de telefoon. Tot de leeftijd van 16 jaar is het mogelijk om medische vragen over uw kind ook via uw eigen portaal in MijnGezondheid.net te stellen. Vermeldt daarbij altijd de naam en geboortedatum van uw kind.

Life events

Levensbedreigend

Bel 112

Veel spoed

Ma - Vrij
08:00 - 17:00
Avond, nacht en weekend
035 - 6854974
(keuze 1)

MC Liebergen,
Anthony Fokkerweg 80C,
Hilversum
088 - 1309600


Huisartsen Spoedpost,
Laan van Tergooi 2,
Hilversum

Spoed

Voordat u belt, doorloop eerst deze vragen: www.spoedzorghilversum.nl

Naar de inhoud springen