Een reis naar het buitenland

brown and black suitcase with red and yellow plastic toy
Medicatie

Bent u van plan op vakantie te gaan naar het buitenland en gebruikt u medicijnen? Dan is het verstandig om u tijdig te informeren over eventuele medicijnverklaringen. Meer informatie kunt u vinden op www.hetcak.nl/medicijnen-mee-op-reis. Vul de medicijnverklaring ruim voor uw reis zo volledig mogelijk in. Stuur de verklaring als bijlage mee met een e-consult via MijnGezondheid.net of breng hem langs bij de praktijk zodat wij de verklaring tijdig kunnen voorzien van een handtekening.

Indien u voor uw vakantie meer chronische medicatie nodig hebt horen wij dit ook graag tijdig om de recepten voor u in orde te maken.

Reisvaccinaties en preventieve medicatie

Voor informatie over en het ontvangen van reisvaccinaties en preventieve medicatie voor op reis (bijvoorbeeld malaria medicatie) verwijzen wij u naar de GGD: www.ggdreisvaccinaties.nl

Niet meer verzekerd in Nederland

Bij een langdurig verblijf in het buitenland of als u werkzaam bent in het buitenland kan u veelal niet in Nederland verzekerd blijven. Indien u niet meer verzekerd bent in Nederland en toch medische hulp nodig hebt, rekenen wij daarvoor een “passantentarief”. Dit tarief ligt tussen de €28 en €60. U kunt deze per pinbetaling ons voldoen. U ontvangt hiervan een factuur die u bij uw buitenlandse verzekering in kunt dienen.

Life events

Levensbedreigend

Bel 112

Veel spoed

Ma - Vrij
08:00 - 17:00
Avond, nacht en weekend
035 - 6854974
(keuze 1)

MC Liebergen,
Anthony Fokkerweg 80C,
Hilversum
088 - 1309600


Huisartsen Spoedpost,
Laan van Tergooi 2,
Hilversum

Spoed

Voordat u belt, doorloop eerst deze vragen: www.spoedzorghilversum.nl

Naar de inhoud springen