Chronische zorg

Ketenzorg

In onze praktijk werken we nauw samen met medisch specialisten, kaderhuisartsen, diëtisten, fysiotherapeuten, podotherapeuten,  leefstijlcoaches en apothekers uit de regio Gooi om mensen met Diabetes, COPD en Hart- en Vaatziekten de beste zorg te bieden. We noemen dit Ketenzorg. 

De RHOGO, de huisartsenorganisatie in de regio Gooi en Omstreken ondersteunt en faciliteert de ons hierin. Meer informatie hierover leest u op hun website

In onze praktijk worden mensen met Diabetes, COPD en/of Hart- en Vaatziekten periodiek gezien door onze Praktijkondersteuners Somatiek (POH-S) onder supervisie van een huisarts. Indien nodig doen zij ook huisvisites. Deze patiëntengroep wordt daarnaast een keer per jaar gezien door de huisarts. 

Hieronder leest u wat meer informatie per patiëntengroep. 

Risico op hart- en vaatziekten

Mensen met een  risico op Hart- en Vaatziekten worden periodiek gezien door onze gespecialiseerde doktersassistente onder supervisie van een huisarts. 

Ouderenzorg

Daarnaast ontwikkelen we een zorgprogramma voor de zorg voor mensen ouder dan 75 jaar. Hierin hebben we aandacht voor pro-actieve zorgplanning, polyfarmacie (het hebben en controleren van veel medicijnen), valrisico, mantelzorgbelasting en multidisciplinaire samenwerking met bijvoorbeeld de thuiszorg. Indien u alvast met ons in gesprek wilt over uw wensen voor zorg en behandeling kunt u hiervoor telefonisch via onze assistente een speciale afspraak maken. Het is fijn als u dan zelf alvast over uw wensen hebt nagedacht. Deze keuzehulp kan u daarbij helpen. 

Palliatieve zorg

Wij doen ons uiterste best om goed te zorgen voor mensen in de laatste fase van hun leven. Hierin werken we vaak nauw samen met de (technische) thuiszorg of hospice. Daarnaast zorgen we voor een goede overdracht naar de Huisartsen Spoedpost bij onze afwezigheid. Meer informatie over zorg in de laatste fase van uw leven leest u hier

Levensbedreigend

Bel 112

Veel spoed

Ma - Vrij
08:00 - 17:00
Avond, nacht en weekend
035 - 6854974
(keuze 1)

MC Liebergen,
Anthony Fokkerweg 80C,
Hilversum
088 - 1309600


Huisartsen Spoedpost,
Laan van Tergooi 2,
Hilversum

Spoed

Voordat u belt, doorloop eerst deze vragen: www.spoedzorghilversum.nl

Naar de inhoud springen