Team

Mevr. Rianne Langeveld

BIG-nummer 09913275501

Toen ik 18 jaar was verwisselde ik de Achterhoek, in het oosten van Nederland, voor Amsterdam om mijn droom te verwezenlijken: dokter worden. In de studiejaren ontdekte ik een brede interesse voor de geneeskunde en de waarde van persoonlijk contact gedurende het leven. Daarom koos ik er voor om huisarts te worden en studeerde ik in 2015 af aan de Vrije Universiteit in Amsterdam.

Sindsdien heb ik in vele huisartsenpraktijken in Noord-Holland gewerkt als waarnemend huisarts en sinds 2018 ook geregeld in MC Liebergen. Per 1 juli 2023 heb ik de praktijk van dokter Pelgrim overgenomen.

Sinds 2018 woon ik met mijn man en 2 kinderen met veel plezier in Hilversum. In mijn vrije tijd loop ik graag hard en fiets of wandel ik een stuk door de mooie omgeving. Ook houd ik van muziek maken en zingen.

Huisarts Langeveld houdt spreekuur op maandag, dinsdag en vrijdag

Mevr. Leonie Baken

BIG-nummer 29920686201

Sinds mei 2021 werk ik als huisarts. Voorheen heb ik gewerkt in de gynaecologie en hier ook mijn promotieonderzoek in gedaan.

Ik heb gekozen voor het huisartsenvak omdat ik het erg waardevol vind om een band op te kunnen bouwen met patiënten en de levensloop te kunnen volgen.

Samen met mijn man en 2 kinderen woon ik met veel plezier in Hilversum. In mijn vrije tijd ga ik graag bootcampen en boksen.

Huisarts Baken is 3 dagen per week werkzaam in de praktijk.

Praktijkondersteuner Somatiek (POH-S)

Praktijkondersteuners somatiek (POH-S) zijn verpleegkundigen die pro-actief de zorg voor patiënten met suikerziekte, longziekten (astma en COPD) en hart- en vaatziekten begeleiden. Daarnaast zijn zij gespecialiseerd in het begeleiden van Stoppen met roken en voeren zij onderzoeken uit zoals een longfunctietest en een enkel-arm-index.

Mevr. Sara Marechal

Ik ben verpleegkundige en heb bijna 10 jaar in het AMC gewerkt op verschillende afdelingen. In 2018 wilde ik graag wat anders gaan doen en ben ik gestart als POH-somatiek in deze praktijk in combinatie met de opleiding. Halverwege 2019 heb ik met veel plezier mijn diploma behaald. Op mijn spreekuur zie ik patiënten met diabetes, COPD en hart- en vaatziekten onder supervisie van de huisartsen. Ook verzorg ik het Stoppen met roken spreekuur. Ik vind het belangrijk om samen met de patiënt te kijken naar wat er mogelijk is om zo gezond mogelijk oud te worden!

Naast praktijkverpleegkundige ben ik ook moeder van mijn zoon en dochter en woon ik met mijn gezin in Blaricum.

Sara werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Mevr. Heidi Gerritsen

Heidi werkt op dinsdag en vrijdag.

Mevr. Rianne Kranenburg

Rianne is naast doktersassistent in opleiding tot Praktijkondersteuner somatiek (POH-S).

Praktijkondersteuner Geestelijke Gezondheid (POH-GGZ)

POH-GGZ staat voor Praktijkondersteuner Huisartsen Geestelijke Gezondheid Zorg. Deze functie wordt vervuld door iemand die speciaal is opgeleid in het behandelen van mensen met psychische klachten. De POH GGZ werkt onder de verantwoordelijkheid van de huisarts en rapporteert aan hem of haar.

Wat kan de POH GGZ voor u betekenen?

De POH GGZ onderzoekt samen met u wat mogelijke oorzaken zijn van de psychische klachten waar u last van heeft zoals somberheid, angsten, slaapproblemen, spanningsklachten en onverklaarbare lichamelijke klachten. Samen met u wordt er gekeken wat kan helpen om weer tot een gezond evenwicht te komen. Ook is de POH GGZ thuis in de begeleiding bij rouwverwerking, werkproblematiek of hulp bij problemen in het gezin, bijvoorbeeld bij een ernstige ziekte, opvoedings- of relatieproblemen.

De POH GGZ heeft de kennis en de tijd om samen met u het probleem te verhelderen en u weer op weg te helpen. Vaak is een aantal gesprekken voldoende om de draad weer op te pakken. Wanneer blijkt dat u meer langdurige of gespecialiseerde hulp nodig heeft helpt de POH-GGZ u met het vinden van de juiste hulpverlening.

Hoe krijgt u contact met de POH-GGZ?

De huisarts verwijst u naar de POH GGZ. U maakt daarna een afspraak via de assistente.

Mevr. Selma de Boer

Selma is een ervaren sociaal psychiatrisch verpleegkundige. Voorheen was Selma werkzaam bij GGZ Centraal, Rembrandthof.

Selma werkt maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Mevr. Rosalie Wesselink

Rosalie werkt ook in een andere huisartspraktijk in Hilversum.

Rosalie werkt om de maandag en elke woensdag en donderdag.

Mevr. Mariëtte Joppe

Mariëtte is door Gemeente Hilversum bij ons gedetacheerd om de geestelijke gezondheidzorg tot 18 jarige leeftijd voor ons te begeleiden.

Mariëtte werkt op vrijdag.

Dhr. Leo Dietvorst

Leo werkt ook in een andere huisartspraktijk in Hilversum.

Leo werkt op vrijdag.

Dhr. Colin van der Eijden

Colin is POH-GGZ.

Colin werkt op maandag, dinsdag, woensdag.

Doktersassistent

Doktersassistenten zijn speciaal opgeleid om u te voorzien van medisch advies. Daarnaast ondersteunen zij de huisarts in de uitvoering van onderzoeken zoals bloeddruk en suiker meten, urine onderzoek, oren uitspuiten, wratten aanstippen en uitstrijkjes verrichten. Onze assistentes kunnen daarnaast ook bloedprikken en hartfilmpjes maken.

Bij het maken van een afspraak kan de doktersassistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw eventuele klachten, maar ook om de tijd van het consult in te schatten. De doktersassistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan. De vraag naar de reden van uw afspraak is dus op verzoek van de huisarts en in uw belang. U bent niet verplicht de reden van contact op te geven.

Tevens werken wij geregeld met een doktersassistent op afstand. Ook zij zijn verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Mevr. Sabine de Geus

Sinds de start van de praktijk in Medisch Centrum Liebergen werkt Sabine voor onze praktijk. Sabine was voorheen werkzaam bij een Huisartsenpraktijk in Doorn.

Mevr. Annelies Vink

Sinds de start van de praktijk in Medisch Centrum Liebergen werkt Annelies voor onze praktijk.

Mevr. Anggy Wibisono

Anggy heeft bij ons haar opleiding tot doktersassistente afgerond. Vervolgens is ze meteen bij ons aan de slag gegaan als doktersassistente.

Mevr. Jelan Aybo

Op 31 maart 2023 heeft Jelan haar opleiding tot doktersassistente bij ons afgerond. Zij is daarna ons team blijven versterken als doktersassistente.

Mevr. Rianne Kranenburg

Rianne is een ervaren doktersassistente. Hiervoor heeft ze langdurig in een huisartsenpraktijk in Huizen gewerkt en heeft zij ervaring met het werken op de huisartsenspoedpost. Sinds eind 2020 versterkt zij ons team.

Rianne is tevens in opleiding tot POH-S.

Mevr. Jenny Veldmeijer

Sinds eind 2018 is Jenny doktersassistente bij ons in de praktijk. Jenny is na het afronden van haar opleiding vol enthousiasme bij ons begonnen. Voorheen was Jenny Office Manager, maar heeft nu haar roeping gevonden.

Jenny is gespecialiseerd in de preventieve zorg voor hart- en vaatziekten. Ze begeleidt patiënten met een hoge bloeddruk of hoog cholesterol.

Mevr. Sophia Wenneker

Sophia is doktersassistent.

Mevr. Julia Sumanto

Julia is doktersassistent.

Baliemedewerkers

Baliemedewerkers helpen ons met allerlei hand- en spandiensten. Zij hebben  (nog) geen medische opleiding afgerond en kunnen daarom GEEN medische vragen beantwoorden. Medische vragen stelt u telefonisch, op een afspraak op het spreekuur of via een E-consult op MijnGezondheid.net.

Mevr. Sophie de Lange

Sophie is baliemedewerker.

Mevr. Eva Piera

Eva is baliemedewerker. Vanaf het najaar van 2023 werkt ze voor onze praktijk.

Praktijkmanager

De praktijkmanager regelt allerlei organisatorische zaken voor de praktijk. Zij zorgt ervoor dat wet- en regelgeving doorgevoerd wordt in de praktijk en heeft hierover contact met de regio-organisatie. Daarnaast stuurt zij het assistententeam aan.

Mevr. Regina Blom

Mevr. Sharon Popken

Sharon werkt sinds 2023 voor onze praktijk. Sharon is een zeer ervaren Doktersassistente die op zoek was naar een nieuwe uitdaging. Ze was jarenlang werkzaam in regio Zeewolde.

Dokter Mevr. R Langeveld

Toen ik 18 jaar was verwisselde ik de Achterhoek, in het oosten van Nederland, voor Amsterdam om mijn droom te verwezenlijken: dokter worden. In de studiejaren ontdekte ik een brede interesse voor de geneeskunde en de waarde van persoonlijk contact gedurende het leven. Daarom koos ik er voor om huisarts te worden en studeerde ik in 2015 af aan de Vrije Universiteit in Amsterdam.

Sindsdien heb ik in vele huisartsenpraktijken in Noord-Holland gewerkt als waarnemend huisarts en sinds 2018 ook geregeld in MC Liebergen.

Sinds 2018 woon ik met mijn man en 2 kinderen met veel plezier in Hilversum. In mijn vrije tijd loop ik graag hard en fiets of wandel ik een stuk door de mooie omgeving. Ook houd ik van muziek maken en zingen.

Huisarts Langeveld houdt spreekuur op maandag, dinsdag en vrijdag

Mevr. Rana Sürmeneli

Sinds begin 2020 werkt Rana voor onze praktijk. Rana is nieuw in de regio want ze is verhuisd vanuit de regio Apeldoorn.

Mevr. Gabi Martic

Gabi werkt sinds eind 2022 voor onze praktijk. Ze is pas verhuisd naar ’t Gooi en is net klaar met haar opleiding.

Mevr. Danique Tilman

Danique is baliemedewerker. Vanaf het najaar van 2023 werkt ze voor onze praktijk.

Mevr. Mireille de Mari

Stagiaire

Mireille is doktersassistente in opleiding.

Mevr. Hajar el Fedg

Stagaire

Hajar is doktersassistente in opleiding. Ze zit in haar 1ste opleidingsjaar. Vanaf eind 2022 werkt ze voor onze praktijk.

Levensbedreigend

Bel 112

Veel spoed

Ma - Vrij
08:00 - 17:00
Avond, nacht en weekend
035 - 6854974
(keuze 1)

MC Liebergen,
Anthony Fokkerweg 80C,
Hilversum
088 - 1309600


Huisartsen Spoedpost,
Laan van Tergooi 2,
Hilversum

Spoed

Voordat u belt, doorloop eerst deze vragen: www.spoedzorghilversum.nl

Naar de inhoud springen