Nieuws

Jaarlijkse griepprik – vrijdag 18 oktober

person holding yellow and white pen
Vrijdag 18 oktober

Op vrijdag 18 oktober worden de jaarlijkse griepprikken uitgedeeld in de Morgensterkerk (Seinstraat 2, Hilversum). Als u hiervoor in aanmerking komt hebt u hierover een brief ontvangen. Op deze dag wordt ook de pneumokokkenprik gegeven aan mensen van 60 tot en met 63 jaar. Hiervoor heeft u ook een brief ontvangen. De griepprik en pneumokokkenprik is gratis voor mensen die een brief hebben ontvangen.

Geen brief ontvangen?

Heeft u geen brief ontvangen en denkt u wel in aanmerking te komen voor de griepprik of pneumokokkenprik? Neem dan contact met de griep helplijn: 085-4012993 (of ons eigen telefoonnummer, optie 7 in de keuzelijst).

Griepprik op eigen verzoek

Wilt u graag een griepprik ontvangen en komt u niet in aanmerking voor een gratis griepprik? Neem dan het liefst via een E-consult op MijnGezondheid.net contact met ons op. Wij sturen dan een recept voor de griepprik naar uw apotheek. U koopt de griepprik bij uw apotheek (kosten ongeveer  €20). U mag op vrijdag 18 oktober tussen 11.00u en 20.00u met uw griepprik langskomen in de Morgensterkerk. Dan wordt de prik daar aan u gegeven. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Als u de griepprik op een ander moment op de praktijk wilt krijgen, rekenen we daar een bijdrage van €17,96 voor. Dit bedrag kunt u op de praktijk pinnen.

Huisartsenvaccinatie

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en de dagelijkse huisartsenzorg niet onder druk te zetten, werken we samen met de organisatie Huisartsenvaccinatie. Wij zullen u daarom voor alle vragen over de prikken doorverwijzen naar de griep helplijn: 085-4012993. Ons personeel houdt dan tijd voor de dagelijkse huisartsenzorg.

Coronaprik

Als u ouder bent dan 60 jaar of een uitnodiging hebt gehad voor de jaarlijkse griepprik, dan komt u ook in aanmerking voor een coronaprik. De organisatie van de coronaprik gaat via de GGD. U kunt uw afspraak hiervoor inplannen via www.planjeprik.nl.

Meer informatie over de griepprik, pneumokokkenprik en coronaprik vindt u op www.thuisarts.nl

 

 

 

Levensbedreigend

Bel 112

Veel spoed

Ma - Vrij
08:00 - 17:00
Avond, nacht en weekend
035 - 6854974
(keuze 1)

MC Liebergen,
Anthony Fokkerweg 80C,
Hilversum
088 - 1309600


Huisartsen Spoedpost,
Laan van Tergooi 2,
Hilversum

Spoed

Voordat u belt, doorloop eerst deze vragen: www.spoedzorghilversum.nl

Naar de inhoud springen