Herhaalrecept

Herhaalservice

U kunt uw chronische herhaal medicatie uitbesteden aan uw apotheek. Uw apotheek maakt hiervoor gebruik van een herhaalservice.

De Herhaalservice is de meest eenvoudige oplossing als u voor langere tijd medicijnen gebruikt. De apotheek verzorgt, in overleg met de huisarts, dat uw medicijnen op tijd klaarstaan. Daar hoeft u zelf niets voor te doen. U krijgt van de apotheek bericht zodra u de medicatie kunt ophalen of wanneer wij deze bij u thuisbezorgen.

Let op: deze Herhaalservice kun je alleen gebruiken voor medicijnen die je met een vaste regelmaat gebruikt. Medicijnen die niet onder de herhaalservice vallen, zoals crèmes of medicijnen die je niet chronisch gebruikt, vraag je op één van de andere onderstaande manieren aan.

Aanmelden voor de herhaalservice:

Online

U kunt uw herhaalrecepten voor chronische medicatie ook aanvragen via Uw dossier op MijnGezondheid.net. Hier staan al uw chronische medicatie mooi overzichtelijk voor u klaar. U klikt aan wat u nodig hebt. Het receptverzoek komt dan rechtstreeks bij de huisarts terecht en wordt dagelijks verwerkt.

Staat uw medicatie er niet bij, dan betreft dit vaak geen chronische medicatie. Indien u andere medicatie wilt aanvragen kan dat via een E-consult eveneens op MijnGezondheid.net.

Als u ondersteuning nodig hebt bij het aanvragen van een herhaalrecept via MijnGezondheid.net, dan helpt de Helpdesk Digitale Zorg u graag. Neem contact op met de Helpdesk Digitale Zorg via 085 1304575 , info@helpdeskdigitalezorg.nl of kijk op de website.

Receptenlijn

Het is ook mogelijk om uw benodigde medicatie in te spreken op de receptenlijn 035 – 6854974 (keuze 3). Deze wordt op woensdag afgeluisterd. U kunt uw medicatie na goedkeuring van de arts de na twee werkdagen ophalen bij uw apotheek.

white and blue medication pill blister pack

Levensbedreigend

Bel 112

Veel spoed

Ma - Vrij
08:00 - 17:00
Avond, nacht en weekend
035 - 6854974
(keuze 1)

MC Liebergen,
Anthony Fokkerweg 80C,
Hilversum
088 - 1309600


Huisartsen Spoedpost,
Laan van Tergooi 2,
Hilversum

Spoed

Voordat u belt, doorloop eerst deze vragen: www.spoedzorghilversum.nl

Naar de inhoud springen