Nieuws

Nieuwsbericht zomervakantie

black Ray-Ban Wayfarer sunglasses on beach sand

Met de zomervakantie voor de deur brengen we u op de hoogte van een aantal belangrijke zaken.

Update personeel

Onze zoektocht naar doktersassistenten heeft 2 fijne, nieuwe collega’s opgeleverd! Sophia en Julia hebben ons team in de afgelopen maanden versterkt. Helaas hebben we ook (gepland) afscheid moeten nemen van onze gewaardeerde collega Jelan en stagiaire Hajar. Zij vervolgen hun studie verder buiten de huisartsenzorg.

Ook van onze baliemedewerkers Danique en Eva hebben we afscheid moeten nemen. Zij volgen hun droom verder in de studie geneeskunde. Daarvoor in de plaats zijn we zeer blij met onze nieuwe collega Sophie. Als baliemedewerker helpt zij ons met allerlei hand en spandiensten. Sophie heeft geen medische opleiding gevolgd en beantwoordt dus geen medische vragen.

Na de zomer begint Rehan bij ons aan haar stage voor de opleiding tot doktersassistente. Doktersassistente Rianne heeft haar opleiding tot POH-S deels afgerond en zal na de zomer meer zelfstandig spreekuren draaien.

Ondanks onze fijne, nieuwe collega’s is ons team nog niet op sterkte. We hebben daarom een vacature doktersassistente en baliemedewerker openstaan. Wellicht weet u nog mensen die ons team kunnen versterken? De vacature voor de doktersassistente is te vinden op www.nvda.nl en die van de baliemedewerker op www.indeed.nl

Bereikbaarheid zomervakantie 15 juli t/m 30 augustus 2024

We hebben een roerig jaar achter de rug waarin ons personeel alles gegeven heeft. We gunnen hen een welverdiende vakantie. Desondanks hebben we kunnen organiseren dat alle praktijken de hele zomer open blijven en onze directe beltijden onveranderd kunnen blijven van 8.00u-10.15u en van 14.30u-15.30u. Dit betekent wel dat we met minimale bezetting zijn, de wachttijden aan de telefoon kunnen oplopen en de balie soms onbemand is. Ook is de behandelkamer van de assistenten gesloten en kunt u geen bloedprikken bij ons. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Het blijft onverminderd mogelijk om 24/7 online afspraken in te plannen, E-consulten te sturen en herhaalmedicatie aan te vragen via MijnGezondheid.net. Ook zijn al uw uitslagen van onderzoek, voorzien van commentaar, op MijnGezondheid.net te bekijken.

E-consulten via MijnGezondheid.net

We gaan vanaf maandag 15 juli voor de E-consulten in een pilot gebruik maken van het programma Klinik Acces. Dit programma stelt u extra vragen over uw medische klachten, zodat wij direct een volledig beeld hebben van deze klachten en zo sneller een goed antwoord kunnen geven. Zodra u de tegel “Vraag aan huisarts” in MijnGezondheid.net gebruikt, komt u automatisch in het programma terecht.

 

Keurmerk

We zijn blij u te kunnen vertellen dat we ons keurmerk in april hebben kunnen behouden. Hartelijk dank voor uw feedback via de enquête. Dit betekent dat u erop kunt vertrouwen dat onze praktijk goed is georganiseerd en dat wij ons blijven ontwikkelen om u steeds beter te kunnen helpen. Enquêtes over de praktijk en de huisartsen blijven via de website beschikbaar voor het geven van feedback. Dit helpt ons weer bij een volgende audit.

LSP

Velen van u hebben al toestemming gegeven voor het delen van gegevens met de Huisartsenspoedpost en apotheek via het Landelijk Schakelpunt (LSP). De waarnemende dokter op de spoedpost kan u beter helpen als deze gegevens bekend zijn. Heeft u nog geen toestemming gegeven of wilt u meer informatie over het LSP? Bekijk dan www.volgjezorg.nl.

Hebt u kinderen onder de 16 jaar? Dan horen wij ook graag uw toestemming om hun gegevens te delen via LSP.

Parkeren

Gelieve alleen te parkeren in de parkeervakken en niet op de stoep voor het Medisch Centrum. Deze moet te allen tijde beschikbaar blijven voor de hulpdiensten. Wij zullen hierop een handhavingsverzoek indienen bij de gemeente. Indien mogelijk stimuleren wij u om lopend of op de fiets naar het Medisch Centrum te komen.

We wensen u een fijne en zonnige zomer!

Levensbedreigend

Bel 112

Veel spoed

Ma - Vrij
08:00 - 17:00
Avond, nacht en weekend
035 - 6854974
(keuze 1)

MC Liebergen,
Anthony Fokkerweg 80C,
Hilversum
088 - 1309600


Huisartsen Spoedpost,
Laan van Tergooi 2,
Hilversum

Spoed

Voordat u belt, doorloop eerst deze vragen: www.spoedzorghilversum.nl

Naar de inhoud springen