Nieuws

Terug in het ritme

red apple fruit on four pyle books

De scholen zijn weer begonnen! Dat betekent voor velen weer opnieuw opgaan in het schoolritme, of juist nog even op vakantie gaan nu het hoogseizoen voorbij is ;-). We wensen alle scholieren veel succes in het nieuwe schooljaar!

Alvast drie tips voor een gezond ritme

Schrijf je in voor Diabetes in Beweging

In oktober starten de wandelingen op maandagen vanaf 11.00 vanuit oa Wijkcentrum St Joseph. Voor iedereen met Diabetes, een verhoogd risico op diabetes, hart- en vaatziekten en/of overgewicht. 

Bezoek Hilversum Actief op zondag 15 september

Benieuwd wat je in je vrije tijd (hobby-matig) in Hilversum kunt ondernemen? Je kan zelf actief meedoen aan de activiteiten en deze zelf ervaren.

Team Sportservice organiseert het sportiefste evenement van het jaar; Hilversum Actief!
Het evenement waar sport, cultuur & vrije tijdsbesteding samen komen. Bij Hilversum Actief krijgen sportverenigingen, dansscholen, zanggroepen, maatschappelijke organisaties, muziek- en cultuurverenigingen het podium om zich te presenteren. Zo kun je kosteloos en op een verfrissende manier kennismaken met de vele activiteiten.

Kom, doe mee en ontdek sport-, cultuur-, en vrijetijdsactiviteiten in Hilversum. Voor jong en oud!

Bezoek het Leefstijlloket

Ben je meer van de persoonlijke aanpak? Wil jij werken aan jezelf, maar weet je niet waar te beginnen? Of ben je 65 jaar en ouder en wil je graag weten hoe je een val kunt voorkomen en veilig kunt blijven bewegen?  Kom langs bij het Leefstijlloket in Hilversum Oost, Noordoost of Zuid voor een gratis adviesgesprek! 

Levensbedreigend

Bel 112

Veel spoed

Ma - Vrij
08:00 - 17:00
Avond, nacht en weekend
035 - 6854974
(keuze 1)

MC Liebergen,
Anthony Fokkerweg 80C,
Hilversum
088 - 1309600


Huisartsen Spoedpost,
Laan van Tergooi 2,
Hilversum

Spoed

Voordat u belt, doorloop eerst deze vragen: www.spoedzorghilversum.nl

Naar de inhoud springen