Nieuws

Update balie en telefoon

man in black crew neck shirt holding black iphone 5

In december informeerden wij u over de voortgang van de personele bezetting en onze bereikbaarheid. We danken u hartelijk voor uw begrip in deze tijden van personeelstekort. Velen van u hebben de weg naar ons digitale patiëntendossier MijnGezondheid.net al kunnen vinden en ontdekken de gemakken daarvan. Nog niet aangesloten? U kunt zich HIER aanmelden.

Onze balie is geopend van 8.00-10.15u en 14.00-16.30u. Onze baliemedewerkster Danique heeft ondertussen afscheid genomen, haar tussenjaar zit erop. Eva komt ons na een lange reis zeer binnenkort weer versterken totdat zij aan haar co-schappen gaat beginnen. We zijn nog op zoek naar een nieuwe baliemedewerker. Tot die tijd kan het zijn dat u niemand aan de balie treft.

We willen u nogmaals benadrukken dat onze baliemedewerkers niet medisch geschoold zijn. Medische vragen stelt u telefonisch of via MijnGezondheid.net. Onze baliemedewerkers zullen u hierop wijzen.

U hebt gemerkt dat de wachttijd aan de telefoon is opgelopen. Uit onze evaluatie blijkt dat veel mensen blijven wachten in de wachtrij in plaats van het inplannen van een terugbel verzoek via onze digitale assistente of contact zoeken via MijnGezondheid.net. Daarnaast is het op maandag dubbel zo druk aan de telefoon ten opzichte van de andere dagen. We vragen u daarom om uw vraag indien mogelijk via MijnGezondheid.net te stellen. Als uw vraag kan wachten kunt ons beter op een andere dag bellen dan de maandag. Dan is het meestal rustiger aan de telefoon.

Tot slot goed nieuws! Wellicht had u reeds bemerkt dat Sharon weer opnieuw bij ons werkt als doktersassistente. Daarnaast is Julia per 1 maart en zal Sophia per 1 april bij ons starten als doktersassistente. We zijn heel erg blij dat ons team gegroeid is en hopen daarmee u in de nabije toekomst weer beter van dienst te kunnen zijn.

Levensbedreigend

Bel 112

Veel spoed

Ma - Vrij
08:00 - 17:00
Avond, nacht en weekend
035 - 6854974
(keuze 1)

MC Liebergen,
Anthony Fokkerweg 80C,
Hilversum
088 - 1309600


Huisartsen Spoedpost,
Laan van Tergooi 2,
Hilversum

Spoed

Voordat u belt, doorloop eerst deze vragen: www.spoedzorghilversum.nl

Naar de inhoud springen