Nieuws

Eindejaarsbericht

several baubles

Wij wensen u namens het hele team Fijne Feestdagen en een Gezond 2024 toe!

Twee maanden geleden informeerden wij u over ons ernstig tekort aan doktersassistenten en de gevolgen die dit heeft voor onze bereikbaarheid. Hartelijk bedankt voor uw getoonde begrip, geduld en medewerking. In dit bericht houden we u op de hoogte van de voortgang en leest u meer nieuws over de huisartsenpraktijk.

Personeel

Helaas hebben wij nog geen nieuwe doktersassistenten gevonden, maar we blijven zoeken. Hier vindt u een kort filmpje waarin we onszelf voorstellen. Voelt u zich vrij dit filmpje te delen. Hopelijk kunnen we snel een nieuwe collega verwelkomen!

Danique en Eva zijn sinds oktober gestart als baliemedewerksters. We zijn ontzettend blij met hun inzet. Zij hebben echter nog geen medische opleiding afgerond en kunnen daarom GEEN medische vragen of vragen over medicatie beantwoorden. Het antwoord op vrijwel al uw medische vragen vindt u op Thuisarts.nl. Adviseert deze website om contact op te nemen met de huisarts of komt u er niet uit? Dan kunt u ons een e-consult sturen of bellen met de doktersassistente. Afspraken kunt u ook zelf inplannen via MijnGezondheid.net.

Vanaf 1 januari verwelkomen wij een nieuwe Praktijkondersteuner GGZ: Colin van der Eijken. We zijn erg blij met zijn komst in het team en hopen hiermee de wachtlijst voor de POH GGZ te verkorten.

Bereikbaarheid

De directe beltijden blijven ongewijzigd van 8.00 uur tot 10.15 uur en van 14.30 uur tot 15.30 uur. Buiten deze tijden, of als de wachttijd aan de telefoon oploopt, is het mogelijk om op een later moment teruggebeld te worden.

De balie blijft geopend van 8.00 uur tot 10.15 uur en van 14.30 uur tot 16.30 uur.

Door deze aanpassingen in onze bereikbaarheid is het weer beperkt mogelijk om bij ons bloed te laten prikken. U kunt hier ook digitaal een afspraak voor maken.

De herhaalservice van de apotheek is de gemakkelijkste manier om uw medicatie die u voor langere tijd moet innemen te verkrijgen. U meldt zich voor deze herhaalservice bij uw apotheek. Meer informatie leest u op onze website. Recepten herhalen via de telefoon kan alleen als uw medicatie niet geschikt is voor deze herhaalservice en u niet beschikt over MijnGezondheid.net. Medicijnen die u af en toe gebruikt bestelt u via MijnGezondheid.net of een E-consult. 

Tijdens de feestdagen 1e & 2e Kerstdag en Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. De overige dagen van de Kerstvakantie hebben wij normale openingstijden. Voor medische zaken die niet kunnen wachten kijkt u eerst op Spoedzorghilversum.nl en neemt u vervolgens zo nodig contact op met de Huisartsen Spoedpost in Hilversum.

keurmerk-nhg

Keurmerk

Elke 3 jaar worden onze praktijken gecontroleerd door het NPA Keurmerk. Binnenkort vindt deze controle weer plaats en u kunt ons daarbij helpen door een vragenlijst over de huisartsenpraktijk in te vullen. U vindt deze vragenlijst hier. Heel hartelijk dank alvast!

Actuele contactgegevens

Het is voor onze communicatie van groot belang dat uw contactgegevens actueel zijn. Wijzigingen in uw contactgegevens geeft u eenvoudig door via MijnGezondheid.net. Wij attenderen u erop dat er vanaf 16 jaar gebruik gemaakt kan worden van dit platform. Vanaf deze leeftijd is het niet meer toegestaan om zonder toestemming informatie te verstrekken aan ouders/verzorgers. Is uw kind 16 jaar of wordt het binnenkort 16 jaar? Zorg dat de juiste contactgegevens over uw kind bij ons bekend zijn.

Ons team van baliemedewerkers, doktersassistentes, praktijkondersteuners en huisartsen staan ook in 2024 klaar voor uw gezondheid.

Levensbedreigend

Bel 112

Veel spoed

Ma - Vrij
08:00 - 17:00
Avond, nacht en weekend
035 - 6854974
(keuze 1)

MC Liebergen,
Anthony Fokkerweg 80C,
Hilversum
088 - 1309600


Huisartsen Spoedpost,
Laan van Tergooi 2,
Hilversum

Spoed

Voordat u belt, doorloop eerst deze vragen: www.spoedzorghilversum.nl

Naar de inhoud springen