Nieuws

Stoptober: samen 28 dagen niet roken

stoptober feest

Stoppen met roken

Stoppen kan lastig zijn, maar uit ervaring weten we dat het kan. Zelfs als je heel veel rookt, of als je al heel lang hebt gerookt of als je al meerdere stoppogingen hebt gedaan. In de afgelopen jaren hebben meer dan 550.000 rokers met elkaar bewezen dat Stoptober werkt. Samen stoppen is niet alleen leuker, je houdt het met elkaar ook beter en langer vol!

Wat Stoptober succesvol maakt, is onze positieve aanpak en de steun die we via de gratis app en ons sociale netwerk bieden. Je staat er niet alleen voor. We geven ook veel tips en informatie. Bijvoorbeeld op Stoptober TV, op al onze social media. In ons, bij Kruidvat gratis af te halen Stoptober Magazine, in onze Stopcast, de podcast serie van Stoptober.

Meedoen en prijzen winnen

Dit is jouw moment om de controle over je leven terug te nemen en jezelf een gezonde toekomst te gunnen. Stop met roken en doe mee aan Stoptober en start jouw persoonlijke succesverhaal. En alsof het stoppen met roken nog niet genoeg beloning is, maak je dit jaar ook nog kans op een aantal leuke prijzen.

Aanmelden

Onthoud dat stoppen met roken een persoonlijke reis is en dat iedereen zijn eigen tempo heeft. Blijf positief en volhardend, zelfs als je een terugval hebt. Met de juiste ondersteuning en vastberadenheid kun je succesvol zijn in je streven om voor altijd te stoppen met roken. Veel succes!

Je kunt je hier aanmelden: https://stoptober.nl/

Maak een afspraak met onze praktijkondersteuner Sara Marechal als je meer hulp nodig hebt: https://destadsheide.nl/afspraak-maken

 

 

Levensbedreigend

Bel 112

Veel spoed

Ma - Vrij
08:00 - 17:00
Avond, nacht en weekend
035 - 6854974
(keuze 1)

MC Liebergen,
Anthony Fokkerweg 80C,
Hilversum
088 - 1309600


Huisartsen Spoedpost,
Laan van Tergooi 2,
Hilversum

Spoed

Voordat u belt, doorloop eerst deze vragen: www.spoedzorghilversum.nl

Naar de inhoud springen